OШ "МИЛАН МИЈАЛКОВИЋ", ЈАГОДИНА
Образовање је најмоћније оружје које можете употребити да промените свет.
 

Дан школе 2021.

Датум: 17. Decembar 2021 20:44 Категорија: новости

Данас (14.децембра) је наш Дан школе. Ове 2021. године, на жалост, тај дан је другачији него претходних година. И даље нисмо у могућности да на пригодан и свечан начин обележимо Дан школе како бисмо желели и по чему смо били препознатљиви.
Поштујући мере и препоруке Владе Републике Србије, данашњи дан обележавамо без свечане приредбе и великог окупљања.Уз помоћ ваших наставника и родитеља свакодневно се трудимо да својим знањем и искуством учинимо да што безболније пребродите ово време до оног када ћете се уз учење поново безусловно дружити и радовати.
Наставницима и свим запосленима у Школи, уз сво поштовање, захваљујем на храбрости и истрајности којом су показали да давањем свог максимума можемо одговорити сваком изазову.Уносили сте осмех у животе других особа што могу само посебни људи а ви сте то чинили сваки дан упркос тешкоћама.
Драги ученици, жао ми је што морате да сазревате брже од својих година и што вас живот учи да нека питања немају одговор али да упркос томе сваког дана имате на уму да ви том истом животу дајете смисао и лепоту. Желим вам пре свега, да останете здрави, насмејани, толерантни, да стекнете знања која ће Вам остати и која Вам нико не може одузети кад све ово прође, као што је све пролазно.
Родитељима желим да верују у своју децу, али и у наставнике своје деце и у нашу заједничку жељу да нас једнако сутрадан учине поносним својим личним и професионалним постигнућем.
Срећан нам свима Дан школе!
Директор школе Весна Милосављевић

Поводом Дана школе положено је цвеће на бисту народног хероја Милана Мијалковића чије име школа носи.