OШ "МИЛАН МИЈАЛКОВИЋ", ЈАГОДИНА
Образовање је најмоћније оружје које можете употребити да промените свет.
 

Фото галерија

Дан здраве хране 2019

16.10.2019. је у нашој школи кроз пројектну наставу обележен Дан здраве хране на иницијативу наставнице биологије Весне Вујадиновић, у сарадњи са наставницама страних језика, Ксенијом Илић и Невеном Обрадовић. Програм је започет представљањем ученика 5. и 6. разреда у оквиру такмичења у погађању назива намирница (воћа и поврћа) на енглеском и немачком језику, а затим су ученици 7. и 8. разреда представили лековите биљке и њихове карактеристике уз усмено излагање, Power Point презентацију и послуживање биљних чајева. Програм је обогаћен штандовима са храном којом су се ученици послужили након програма и на чијој припреми се посебно захваљујемо ученицима и њиховим родитељима.
Спортски дан

Дечја недеља- старији разреди

И ученици старијих разреда су били вредни и креативни и направили дивне и поучне паное поводом Дечје недеље.
Панои за Дечју недељу - млађи разреди

MY CULTURAL SONGS

Овим пројектом је свака земља учесница пројекта представила своје традиционалне песме и игре
OUR FUTURE IS IN OUR HANDS

У данашњем свету, људи се суочавају са проблемима у окружењу које изазивају људи, индустрија и природа. Ови проблеми су достигли глобалне димензије које угрожавају читаво човечанство тако што постају локални. Како би се оставило одрживо окружење за будућност , заштита света у којем живимо је субјект за који би сви људи требали бити одговорни. Циљ нам је да развијемо грађанина свијета са знањем, вештинама и одговорностима како бисмо створили свест о светским проблемима и нашим пројектом и доприниели решавању постојећих проблема.
MY MESS IS YOURS

Циљ у овог пројекту је да привучемо пажњу на отпад, рециклирање и поновну употребу. Желимо да подигнемо еколошку свест. Желимо да наши ученици схвате колико штете наносимо Земљи, загађујући је. Промена мора почети од нас ,и наших навика.
HEALTHY LIFE-HAPPY SMILIES

eTwinning projekti Školska 2018/19.

U toku ove školske godine učestvovali smo u sedam internacionalnih projekata sa kojegama iz Turske,Španije,Poljske ,Hrvatske ,Severne Makedonoje ,Rumunije ...
САЈАМ НАУКЕ

У холу школе у уторак 21. 5. одржан је Сајам науке у организацији наставника и ученика старијих разреда ОШ"Милан Мијалковић" и "17. Октобар".