Фото галерија

MY CULTURAL SONGS

Овим пројектом је свака земља учесница пројекта представила своје традиционалне песме и игре
OUR FUTURE IS IN OUR HANDS

У данашњем свету, људи се суочавају са проблемима у окружењу које изазивају људи, индустрија и природа. Ови проблеми су достигли глобалне димензије које угрожавају читаво човечанство тако што постају локални. Како би се оставило одрживо окружење за будућност , заштита света у којем живимо је субјект за који би сви људи требали бити одговорни. Циљ нам је да развијемо грађанина свијета са знањем, вештинама и одговорностима како бисмо створили свест о светским проблемима и нашим пројектом и доприниели решавању постојећих проблема.
MY MESS IS YOURS

Циљ у овог пројекту је да привучемо пажњу на отпад, рециклирање и поновну употребу. Желимо да подигнемо еколошку свест. Желимо да наши ученици схвате колико штете наносимо Земљи, загађујући је. Промена мора почети од нас ,и наших навика.
HEALTHY LIFE-HAPPY SMILIES

eTwinning projekti Školska 2018/19.

U toku ove školske godine učestvovali smo u sedam internacionalnih projekata sa kojegama iz Turske,Španije,Poljske ,Hrvatske ,Severne Makedonoje ,Rumunije ...
САЈАМ НАУКЕ

У холу школе у уторак 21. 5. одржан је Сајам науке у организацији наставника и ученика старијих разреда ОШ"Милан Мијалковић" и "17. Октобар".
КРОС РТС-а

У петак 10.5. 2019. одржан је крос РТС-а у дворишту школе и у издвојеном одељењу на Колонији.
УСКРШЊИ ВАШАР

У четвртак 25.4.2019, су ученици наше школе од првог до осмог разреда заједно са учитељицама и наставницима организовали Ускршњи вашар у холу школе. Било је живо и весело. И учитељице на Колонији су организовале вашар. Хвала свим родитељима који су својим присуством увеличали ову свечаност.
Škola je dobila eTwinning oznaku

Ваша школа је награђена са еТвиннинг школском налепницом 2019-2020 и ово је велико постигнуће еТвиннинг тима у вашој школи!
Zbornik radova Fondacije Tempus

Sladjana Acimovic 2 ч. · U Zborniku radova Fondacije Tempus se našao projekat u kome sam ja učestvovala sa koleginicama Snežanom Kalamković, Sonjom Tucaković i Tamarom Malkoč.I projekat u kome je učestvovala moja draga koleginica Mirjana MIšić.Ovi projekti su nagrađeni evropskom oznakom kvaliteta i našli su se u 35 odabranih. .Ovo je potvrda da „Putovanje dugo hiljadama kilometara počinje jednim malim korakom“.Čestitam svim učenicima