OШ "МИЛАН МИЈАЛКОВИЋ", ЈАГОДИНА
Образовање је најмоћније оружје које можете употребити да промените свет.
 

Фото галерија

САНА МИЛАДИНОВИЋ 5-2

АНКЕТА - ОДГОВОРИ

На почетку реализације пројекта "Да нам школа буде чиста и од среће блиста" ученици су дали своје мишљење у анкети о чистоћи школе и решавању проблема велике количине отпадака. Ово су њихови одговори израђени делимично текстуално или у процентима.
"Украси за јелку",4-1

У оквиру пројекта "Школа за 21. век" и теме "Да нам школа буде чиста иод среће блиста" ученици 4-1 и учитељица Снежана Марковић направили су украсе од рециклираног материјала и њима окитили јелке. Тиме су допринели уређивању школе и реализацији пројекта.
ИЛИЈА МИЈАЈЛОВИЋ 5-2

ИЛИЈА МАЛЕНОВИЋ 8-2

Модели атома

Ученици 7 разреда су на часу хемије и домаћинства радили атоме различитих елемената уз помоћ наставнице Мирјане Матић Радосављевић
"Freundschaft"

Протекле три недеље, на часовима немачког језика обрађивали смо тему "Freundschaft" ("Пријатељство"), коју смо обележили и креативним паноима. Ученици 7/1, 7/2 и 7/3 улепшали су своје учионице хамерима и постерима на немачком језику, којима су представили значење које за њих има појам "Пријатељство", односно истакли особине које красе правог пријатеља.
Иако сам мали "Бирам да рециклирам"

Ученици 3-1 разреда са учитељицом Сањом Марковић прикључили су се пројекту о рециклажи у оквиру реализације пројекта "Школа за 21. век"
Моја школа

У оквиру пројектне наставе, а на тему "Моја школа", уценици 1/2 и 1/3 су разговарали са запосленима у школи. Сазнали су како се зове њихово занимање, шта користе у свом раду, да ли је њихов посао тезак,...
Родитељ гост 2-3

У оквиру профeсионалнe оријeнтацијe на ЧОС - у, у одeљeњу 2 /3,којe води Сања Ђорђeвић родитeљ гост Милош Стојановић, бивши капитeн ФКЈагодинe јe прeдставио својe занимањe - профeсионални фудбалeр. Дружење смо продужили и на часу Физичког васпитања, када нам сe придружио и бивши рeпрeзeнтативац Црнe Горe Баћо Николић како би обe eкипe билe равноправнe у игри. Тако нам јe пeтак 1.11.2019. остао у сeћању по лeпом дружeњу, фeр - плeј игри и занимљивом занимању.